Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 8.8g47kcal0.1g0.1g5.3g0g
Sokeri 8.9g36kcal0g8.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g9kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.2g0.1g0.4g
Grahamjauho 8.7g29kcal0.9g5.3g0.2g0.9g
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.2g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g7g8.2kcal0.2g0.3g0.7g0g
Rahka Milbona18g12kcal2.1g0.7g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g424kcal12g55.6g15.4g5g
Valittu annoskoko112g212kcal6g27.8g7.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna56g106kcal3g13.9g3.9g1.3g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163