Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g56g167kcal1.7g2.7g2.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)7g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g42g131kcal4.1g26.1g0.9g2.5g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g682kcal13.2g64.4g12.6g5g
Valittu annoskoko112g341kcal6.6g32.2g6.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna56g171kcal3.3g16.1g3.2g1.3g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975