Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado33g15kcal0.2g3.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 31g11kcal0.6g1.3g0.1g0.8g
Parsa 26g4kcal0.3g0.3g0.1g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Hunaja 2.1g7kcal0g1.7g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea13g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g128kcal2.4g14.2g6g2.8g
Valittu annoskoko112g64kcal1.2g7.1g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna56g32kcal0.6g3.6g1.5g0.7g
Arvot/100g100g57kcal1.1g6.3g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739