Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g300g1111kcal13.5g93.1g75.1g11.1g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja300g234kcal50.4g0g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu153g193kcal16.8g0.5g13.8g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g7.5g4.5kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g3115kcal162.8g193.8g184g23.6g
Valittu annoskoko1110g1558kcal81.4g96.9g92g11.8g
Annoskoko puolitettuna555g779kcal40.7g48.5g46g5.9g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674