Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.4g1.6g4.6g
Margariini 60%, keskiarvo 101g535kcal0.3g0.4g60.3g0g
Juusto, keskiarvo 201g703kcal50.3g0.5g55.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 201g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Tonnikala öljyssä 151g286kcal40.9g0g13.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 161g166kcal5.5g28.9g1.7g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g4885kcal274.2g263g300.2g18.6g
Valittu annoskoko1110g2442kcal137.1g131.5g150.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna555g1221kcal68.6g65.8g75.1g4.7g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453