Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g18kcal0.6g0.4g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g187g62kcal2.1g8.8g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 251g191kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g1392kcal110.8g100g55.2g6.4g
Valittu annoskoko1110g696kcal55.4g50g27.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna555g348kcal27.7g25g13.8g1.6g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571