Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 155g106kcal24.3g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 550g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 165g126kcal3.1g25.6g0.3g1.7g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g100g170kcal3.5g5.5g15g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioitu 2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2223g890kcal66g74.4g32.8g10.8g
Valittu annoskoko1111g445kcal33g37.2g16.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna556g223kcal16.5g18.6g8.2g2.7g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334