Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 160g170kcal6.4g31g1.4g2.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 267g276kcal9.2g48.1g2.8g7.7g
Salaatti, jäävuori tuore134g13kcal1.5g1.1g0.3g1.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)11g2.1kcal0g0.7g0g0g
Tonnikala vedessä 247g258kcal55.4g0g3.7g0g
Purjosipuli 93g21kcal1.7g2.2g0.2g2g
Omena, keskikokoinen 200g187g64kcal0.4g13.3g0.6g3.4g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g1615kcal149.6g193g18g36.6g
Valittu annoskoko1112g807kcal74.8g96.5g9g18.3g
Annoskoko puolitettuna556g404kcal37.4g48.3g4.5g9.2g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211