Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Sokeri 170g691kcal0g170.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g894kcal26.5g182.3g3.1g9.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Flora margariini 60, annos 10g67g361kcal0.1g0.2g40.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen234g77kcal7.7g11.5g0g0g
Raparperi, tuore334g104kcal2.3g18.4g0.3g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g4392kcal83.4g772.8g94.6g27.8g
Valittu annoskoko1112g2196kcal41.7g386.4g47.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna556g1098kcal20.9g193.2g23.7g7g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669