Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g375g94kcal4.9g15.8g0.8g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.5g5.3kcal0.2g0.8g0.3g0.5g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g53g137kcal5.3g24.7g1.6g2.7g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton75g120kcal6g3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g999kcal36.4g103g48.6g9.2g
Valittu annoskoko1113g499kcal18.2g51.5g24.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna557g250kcal9.1g25.8g12.2g2.3g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175