Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai349g1292kcal17.5g111.7g87.3g7g
Pinaattipakaste 150g131g18kcal2.5g0.5g0.7g1.7g
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6g2.6g0.4g3.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 175g522kcal31.4g2.1g43.6g0g
Pinjansiemenet, Parrots44g271kcal12.7g5.7g24g1.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 175g150kcal5.4g7.7g10.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu105g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g4862kcal174g261.2g351.8g27.2g
Valittu annoskoko1113g2431kcal87g130.6g175.9g13.6g
Annoskoko puolitettuna557g1216kcal43.5g65.3g88g6.8g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218