Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g263g53kcal6.6g3.2g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Tomaattimurska, 1 prk467g125kcal2.8g24.7g0.9g6.5g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.7g9kcal0.3g2g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g14g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 2.3g6.6kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Basilika, kuivattu 3.5g8.9kcal0.5g0.7g0.1g1.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g1632kcal131.6g68.6g90.2g19.6g
Valittu annoskoko1113g816kcal65.8g34.3g45.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna557g408kcal32.9g17.2g22.6g4.9g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267