Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 437g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g350g84kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g87g306kcal5.2g66.5g1.5g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso1.4g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0g
Siirappi 14g42kcal0g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g1406kcal75.8g189.8g33g21.2g
Valittu annoskoko1113g703kcal37.9g94.9g16.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna557g352kcal19g47.5g8.3g5.3g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943