Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 701g249kcal1.1g49.8g0.6g14g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 83g590kcal0.3g0g66.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g131g512kcal0.3g127.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Kaurahiutaleita(lidl)88g307kcal12.3g49g6g8.8g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g44g267kcal10.9g6.1g21.9g3.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.8g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g4251kcal61.4g545.8g191.6g56.2g
Valittu annoskoko1113g2125kcal30.7g272.9g95.8g28.1g
Annoskoko puolitettuna557g1063kcal15.4g136.5g47.9g14.1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258