Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)11g62kcal0.1g0.1g6.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai114g400kcal13.7g81.2g2.4g3.4g
Sokeri74g302kcal0g74.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu202g255kcal22.2g0.6g18.2g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus53g168kcal5.8g33.7g0.8g4.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen658g217kcal21.7g32.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g2809kcal127g444.4g56.2g15.2g
Valittu annoskoko1113g1405kcal63.5g222.2g28.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna557g702kcal31.8g111.1g14.1g3.8g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230