Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7527g1807kcal90.3g255.9g15.1g158.1g
Oliiviöljy 581g5135kcal0g0g580.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original430g301kcal17.2g34.4g12.9g12.9g
Valkoviinietikka (Rajamäen)430g86kcal0g28g0g0g
Valkosipuli 258g280kcal20.4g42.1g1.5g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 645g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g129g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15216kcal255.8g720.8g1220.2g352.8g
Valittu annoskoko10000g7608kcal127.9g360.4g610.1g176.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3804kcal64g180.2g305.1g88.2g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318