Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 952g1359kcal119g2.9g97.6g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2165g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1991g6833kcal202.9g1393.9g23.9g69.7g
Leivinjauhe 87g152kcal4.5g32.7g0g0.4g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%1039g2286kcal31.2g51.9g207.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 866g395kcal26g41.6g13g0g
Sokeri 173g703kcal0g173g0g0g
Sokeri 260g1054kcal0g259.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g260g1896kcal2.6g2.6g207.8g0g
Mansikkahillo 2165g4900kcal12.1g1167.5g2.2g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39153kcal796.6g6251.2g1104.6g179.2g
Valittu annoskoko10000g19577kcal398.3g3125.6g552.3g89.6g
Annoskoko puolitettuna5000g9788kcal199.2g1562.8g276.2g44.8g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262