Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g14g18kcal0.6g3.1g0.3g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.7g32.5g0.2g2.2g
Keittojuures, Pirkka100g25kcal1g4.5g0.3g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g150g138kcal28.5g0g1.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka35g29kcal1.2g6.6g0.3g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g90g59kcal13.5g0g0.6g0g
Ruohosipuli, tuore10g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2228g871kcal98.2g99.4g7g7.8g
Valittu annoskoko1114g436kcal49.1g49.7g3.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna557g218kcal24.6g24.9g1.8g2g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514