Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3589g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g126g163kcal5.7g27.6g3.1g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g2243g1346kcal33.6g291.6g2.2g20.2g
Keittojuures, Pirkka897g224kcal9g40.4g2.7g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g1346g1238kcal255.7g0g13.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka314g258kcal10.7g59.7g3.1g3.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen561g112kcal3.4g21.3g1.7g7.9g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g808g533kcal121.1g0g5.7g0g
Ruohosipuli, tuore90g24kcal1.3g3.4g0.5g1g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7822kcal882g891.4g65.2g71.8g
Valittu annoskoko10000g3911kcal441g445.7g32.6g35.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1956kcal220.5g222.9g16.3g18g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514