Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6461g1363kcal77.5g219.7g12.9g135.7g
Jauheliha, sika-nauta 2872g6359kcal502.5g0g488.2g0g
Sipuli (kuorittu)574g155kcal7.5g27.6g1.1g9.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow93g243kcal9.3g9.3g18.7g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16239kcal1193.6g513.2g1041.8g294g
Valittu annoskoko10000g8120kcal596.8g256.6g520.9g147g
Annoskoko puolitettuna5000g4060kcal298.4g128.3g260.5g73.5g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213