Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 40g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Fenkoli, annos 100g40g12kcal0.5g2.9g0.1g1.2g
Maa-artisokka 160g73kcal0.8g13.1g0.3g6.4g
Lehtiselleri 28g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g28g6.7kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Vesi680g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 100g97kcal3g19.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g571kcal11.4g80.8g18.4g21.8g
Valittu annoskoko1116g286kcal5.7g40.4g9.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna558g143kcal2.9g20.2g4.6g5.5g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404