Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 100g374kcal14.5g56.9g7.3g10g
Margariini 70%, keiju laktoositon 135g835kcal0g0g94.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g334kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 100g27kcal3.3g3.1g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g100g80kcal2.6g4g6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g33kcal0g8.1g0g0.1g
Raparperi 250g84kcal1.7g13.7g0.2g3.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g4693kcal113.2g494.4g241.2g34g
Valittu annoskoko1116g2346kcal56.6g247.2g120.6g17g
Annoskoko puolitettuna558g1173kcal28.3g123.6g60.3g8.5g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.1g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475