Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai166g581kcal19.9g117.9g3.5g5g
Maito, Kevyt84g39kcal2.7g4.1g1.3g0g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.6g21kcal0.2g4.5g0.2g0g
Rypsiöljy 51g448kcal0g0g50.7g0g
Sokeri 141g571kcal0g140.6g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 540g242kcal1g50.9g0.5g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g4171kcal79g640g137.8g29.4g
Valittu annoskoko1116g2085kcal39.5g320g68.9g14.7g
Annoskoko puolitettuna558g1043kcal19.8g160g34.5g7.4g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254