Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g90g659kcal0.9g0.9g72.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 176g604kcal17.9g123.3g2.1g6.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 90g78kcal2.8g4g5.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g154g31kcal0.9g5.8g0.5g2.1g
Oliivi kivetön musta rainbow45g81kcal0.3g2.6g7.7g0g
Katkarapu 181g124kcal26.1g0g2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%181g289kcal4.9g4.9g27.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 90g342kcal25.2g0g27.1g0g
Muna, annos 60g108g95kcal8.2g0.9g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g4607kcal174.4g285g301.4g16.6g
Valittu annoskoko1116g2303kcal87.2g142.5g150.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna558g1152kcal43.6g71.3g75.4g4.2g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460