Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g14g8.6kcal1.8g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g626kcal18.6g127.6g2.2g6.4g
Oliiviöljy 7.9g69kcal0g0g7.9g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen337g468kcal63.9g0g23.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g279g98kcal2.8g18.1g1.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g140g505kcal39.3g2.8g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g3612kcal253.6g300g152g13.8g
Valittu annoskoko1116g1806kcal126.8g150g76g6.9g
Annoskoko puolitettuna558g903kcal63.4g75g38g3.5g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418