Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy362g1918kcal28.6g115.8g152g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen75g543kcal0.8g0.8g60.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g151g905kcal31.7g10g81.4g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g8238kcal254.2g256.4g695.6g0g
Valittu annoskoko1116g4119kcal127.1g128.2g347.8g0g
Annoskoko puolitettuna558g2060kcal63.6g64.1g173.9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478