Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse121g893kcal0g0g98.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 314g1076kcal32g219.6g3.8g11g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 205g833kcal0g204.9g0g0g
Mustikka metsä- 217g96kcal1.1g13.9g1.3g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g6194kcal100g882.2g235.2g36.4g
Valittu annoskoko1116g3097kcal50g441.1g117.6g18.2g
Annoskoko puolitettuna558g1549kcal25g220.6g58.8g9.1g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644