Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 121g471kcal2.6g2.7g50.7g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g30g18kcal4.2g0.9g18.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 20g4.3kcal0.1g0.3g0g0g
Kirjolohi meri, filee 603g997kcal101g0g66.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 131g432kcal2.6g3.9g45.7g0g
Kananmuna omega101g131kcal13.2g0.3g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Soijajauho rasvainen 15g70kcal5.2g3.5g3.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g4298kcal260.2g32.4g385.8g6.8g
Valittu annoskoko1116g2149kcal130.1g16.2g192.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna558g1074kcal65.1g8.1g96.5g1.7g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653