Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis719g805kcal158.2g0g21.6g0g
Porkkanaraaste 200g150g40kcal0.9g7.9g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Korppujauho (Myllyn Paras)30g111kcal4.2g21.7g0.7g1.2g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis112g125kcal24.5g0g3.3g0g
Porkkanaraaste 200g23g6.3kcal0.1g1.2g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)4.6g17kcal0.6g3.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g2415kcal380g77g69.6g13.8g
Valittu annoskoko1116g1208kcal190g38.5g34.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna558g604kcal95g19.3g17.4g3.5g
Arvot/100g100g108kcal17g3.4g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852