Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g321g74kcal4.5g10.9g1.3g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g32g31kcal1.3g5.4g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Chili paprika punainen7.8g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Soijakastike 14g8.7kcal0.7g1.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g12g20kcal2.1g2.6g0.1g0.1g
Basilika, tuore4g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 641g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g345kcal19.8g56.4g3.4g6.6g
Valittu annoskoko1116g173kcal9.9g28.2g1.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna558g86kcal5g14.1g0.9g1.7g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941