Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 645g117kcal3.6g16.1g2.6g4.5g
Herkkusieni 1936g308kcal40.6g5.8g6.4g29g
Paprika keltainen 774g233kcal7.3g39.5g1.5g15.5g
Sipuli 516g156kcal6.5g24.8g1g8.8g
Parsakaali brokkoli 2581g905kcal119.2g50.3g7.7g64.5g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g194g136kcal15.5g15.9g7g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g194g426kcal0g104.5g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g65g215kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee3097g3190kcal715.4g0g46.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11369kcal1816.2g513.8g145.4g244.6g
Valittu annoskoko10000g5684kcal908.1g256.9g72.7g122.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2842kcal454.1g128.5g36.4g61.2g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369