Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g3226g774kcal58.1g96.8g16.1g61.3g
Sipulikuutiot rainbow3226g323kcal48.4g48.4g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)323g2032kcal0g0g225.8g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki3226g4839kcal32.3g193.5g419.4g22.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15936kcal277.6g677.4g1322.6g167.8g
Valittu annoskoko10000g7968kcal138.8g338.7g661.3g83.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3984kcal69.4g169.4g330.7g42g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888