Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3106g2353kcal58.1g478.9g6.2g31.1g
Tomaatti 1027g234kcal5.8g35.4g3.1g14.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g478g129kcal6.2g22.9g1g8.1g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g397g635kcal31.7g15.9g51.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1577g867kcal48.9g100.9g31.5g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa2055g2671kcal369.8g26.7g113g0g
Oliiviöljy 119g1056kcal0g0g119.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1195g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 48g1.2kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15891kcal1041.6g1361.4g651.6g107.2g
Valittu annoskoko10000g7946kcal520.8g680.7g325.8g53.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3973kcal260.4g340.4g162.9g26.8g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634