Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g60g198kcal7.8g37.8g1.6g4.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)312g109kcal3.1g21.5g1.6g4.4g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.4g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g180g198kcal45g0g1.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)80g24kcal0.6g4.7g0.1g0g
Paprika, punainen48g12kcal0.4g2.2g0.2g1g
Porkkana, tuore60g17kcal0.4g3.4g0.1g1.5g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g200g200kcal5.2g9.6g15.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g4g10kcal0.5g0.4g0.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore18g4.5kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2236g1615kcal130.2g173.2g44.4g27.8g
Valittu annoskoko1118g808kcal65.1g86.6g22.2g13.9g
Annoskoko puolitettuna559g404kcal32.6g43.3g11.1g7g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026