Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 282g99kcal13g5.5g0.8g7g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g169g101kcal2.5g22g0.2g1.5g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.2g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2236g924kcal65.6g70g36g24.6g
Valittu annoskoko1118g462kcal32.8g35g18g12.3g
Annoskoko puolitettuna559g231kcal16.4g17.5g9g6.2g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046