Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita42g134kcal4.2g27.1g0.8g5.4g
Vehnäjauho, sunnuntai27g95kcal3.3g19.3g0.6g0.8g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 33g10kcal1g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g585kcal17.2g101g12.2g12.4g
Valittu annoskoko112g293kcal8.6g50.5g6.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna56g146kcal4.3g25.3g3.1g3.1g
Arvot/100g100g261kcal7.7g45.1g5.4g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760