Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g20g25kcal0.8g1g2g0g
Auringonkukansiemen 17g99kcal3.8g2.1g8.3g1g
Seesaminsiemen, kuorineen 10g67kcal2.7g0.7g5.8g1.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale8.3g5kcal0.8g0.4g0g6.1g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g10g48kcal2.5g3.3g2.9g2.8g
Fiber husk (1rkl=10g)1.7g0.2kcal0g0g0g1.4g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g3.3g13kcal0.6g1.5g0.7g0.4g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g598kcal31g21.6g43.2g25.8g
Valittu annoskoko112g299kcal15.5g10.8g21.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna56g150kcal7.8g5.4g10.8g6.5g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339415