Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)17g21kcal1.8g0.1g1.5g0g
Margariini, 60%, Rainbow4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g8.3g28kcal1g5.5g0.2g0.7g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.3g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 50g19kcal0.1g4.1g0g0.8g
Fariinisokeri1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g381kcal7.6g63.4g9.8g3.6g
Valittu annoskoko112g191kcal3.8g31.7g4.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna56g95kcal1.9g15.9g2.5g0.9g
Arvot/100g100g170kcal3.4g28.3g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006