Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.6g22kcal0g5.4g0g0.1g
Kaakao (Oboy, original)1.1g4.1kcal0g0.9g0g0.1g
Liivate 1.6g5.7kcal1.4g0g0g0g
Flora vispi 20%22g48kcal0.7g1.1g4.4g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g11g51kcal0.3g7g2.4g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen3.3g18kcal0.4g1.6g1.1g0.1g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 22g7.5kcal0.7g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g546kcal13.4g74g20.8g0.8g
Valittu annoskoko112g273kcal6.7g37g10.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g137kcal3.4g18.5g5.2g0.2g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376