Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.3g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.9g0.3g0.8g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.8g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)8.8g53kcal2.1g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g835kcal15g96.8g42.2g1.8g
Valittu annoskoko112g418kcal7.5g48.4g21.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g209kcal3.8g24.2g10.6g0.5g
Arvot/100g100g372kcal6.7g43.1g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928