Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g63g72kcal3.8g3.1g5g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.8g13kcal0g3.1g0g0.1g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 11g4.9kcal0.1g0.9g0g0.2g
Manteli 1g6.2kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl3.1g11kcal0.4g1.8g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g309kcal15.8g22.2g17g1.4g
Valittu annoskoko112g155kcal7.9g11.1g8.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna56g77kcal4g5.6g4.3g0.4g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.9g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902