Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 7.1g25kcal0.8g4.9g0.1g0.3g
Grahamjauho 5.5g18kcal0.6g3.4g0.1g0.5g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g20g123kcal3.8g1.1g10.9g2.7g
Banaani, kuorittu 38g33kcal0.4g6.9g0.2g0.7g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasooda 0.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g10g38kcal0g9.8g0g0g
Sokeri 8.6g35kcal0g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g725kcal14.4g70.6g41.2g8.4g
Valittu annoskoko112g363kcal7.2g35.3g20.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna56g181kcal3.6g17.7g10.3g2.1g
Arvot/100g100g323kcal6.4g31.5g18.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844