Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 11g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 20g27kcal1.7g3.5g0.4g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)18g26kcal2.8g0.7g1.4g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 38g21kcal0.6g5g0.1g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g192kcal11.6g20.6g6.8g3g
Valittu annoskoko112g96kcal5.8g10.3g3.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna56g48kcal2.9g5.2g1.7g0.8g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.2g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964