Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.4g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g138kcal6.6g16.6g4.4g5.2g
Valittu annoskoko112g69kcal3.3g8.3g2.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna56g35kcal1.7g4.2g1.1g1.3g
Arvot/100g100g62kcal2.9g7.4g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926