Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g20g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 4.7g15kcal1.1g2.1g0.1g0.4g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7.8g10kcal0.7g1.4g0.2g0.4g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g119kcal10.2g10.2g3.8g1.8g
Valittu annoskoko112g60kcal5.1g5.1g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g30kcal2.6g2.6g1g0.5g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.5g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413