Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen16g5.7kcal0g1.3g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Katkarapu 18g13kcal2.6g0g0.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%18g16kcal0.2g0.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g81kcal6.4g6.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko112g41kcal3.2g3.1g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g20kcal1.6g1.6g0.8g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.8g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181