Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Jasmiiniriisi, pirkka6.3g22kcal0.4g5g0.1g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)19g39kcal2.8g0.4g2.9g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)11g9kcal1.9g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tilli mauste0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g149kcal10.6g11.8g6.6g0.4g
Valittu annoskoko112g75kcal5.3g5.9g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna56g37kcal2.7g3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.2g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253