Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)25g40kcal4.8g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g19g6.4kcal0g1.3g0.1g0.3g
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Persilja6.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g148kcal10.8g13.8g5.4g2.4g
Valittu annoskoko112g74kcal5.4g6.9g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna56g37kcal2.7g3.5g1.4g0.6g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.1g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129