Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g19g7.9kcal0.3g1.6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g127kcal10.6g5.2g6.8g1g
Valittu annoskoko112g63kcal5.3g2.6g3.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna56g32kcal2.7g1.3g1.7g0.3g
Arvot/100g100g56kcal4.7g2.3g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757