Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)16g20kcal2.8g0.3g1g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g5.2g8.3kcal0.4g0.3g0.6g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g5.2g8.9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana225g131kcal8.2g12g5.2g1.8g
Valittu annoskoko112g65kcal4.1g6g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g33kcal2.1g3g1.3g0.5g
Arvot/100g100g58kcal3.7g5.3g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964